Nastavak polemike - Budućnost uzvratila Vojinoviću: ''Milija, regulišite suđenje!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 23.10.2024.
18:45
Izvor: Sportske.net

Podgoričani odgovorili na komentar sportskog direktora AdmiralBet ABA lige.

AdmiralBet ABA liga/Buducnost VOLI/Filip Roganovic
AdmiralBet ABA liga/Buducnost VOLI/Filip Roganovic

Povezane vesti

Nastavlja se polemika posle derbija petog kola AdmiralBet ABA lige između Budućnosti i Crvene zvezde (73:75). 

Najpre su se saopštenjem oglasili domaćini koji su bili nezadovoljni suđenjem, pa su javnosti prikazali pet situacija iz završnice meča u kojima smatraju da su oštećeni.

Nedugo zatim je na ovo njihovo saopštenje odgovorio sportski direktor AdmiralBet ABA lige Milija Vojinović koji je akcenat stavio na lošu organizaciju meča i uvredljiva skandiranja sa tribina, ali ni ta njegova reakcija nije prošla bez odgovora iz Podgorice.

''Na osnovu 'ponoćnog' saopštenja koje je Milija Vojinović uputio preko medija, ovim putem ga pozivamo da se prestane baviti prozivkama našeg kluba i ljudi koji sede u parteru, a mnoge od njih lično poznaje i da se okrene svom poslu i svojim odgovornostima. 

Milija, ne uključujte se u ono čime ne treba da se bavite, prepustite nama vođenje kluba, Vaše je da regulišite suđenje i da predložite i što hitnije izmenite sudijske liste koje ćete delegirati na narednoj skupštini ABA lige.

Savetujemo Vas, Milija Vojinoviću, sportski direktore ABA lige, posvetite se svom poslu, stvari su Vam odavno izmakle kontroli! Ne dozvolite da ste deo prljavih stvari koje se dešavaju u ABA ligi'', navodi se u novom saopštenju koje je potpisao Slavko Radulović, izvršni direktor KK Budućnost Voli.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke