Nastavlja se Super liga - Lider u Ivanjici, derbi na Banovom brdu!

Autor: Lazar Nikolić
petak 29.03.2024.
11:15
Izvor: Sportske.net, Beta

Partizan čeka Lalatovića.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Posle dvonedeljne pauze zbog obaveza reprezentacija, utakmicama 27. kola nastavlja se takmičenje u Super ligi Srbije, fudbaleri Crvene zvezde igraju u Ivanjici protiv Javora, a Partizan dočekuje Spartak.

Prve četiri utakmice 27. kola igraju se danas. Čukarički će od 14 časova u Beogradu protiv Novog Pazara pokušati da prekine niz od tri utakmice bez pobede, a dva sata kasnije u Surdulici počinje duel Radnika i Vojvodine, koja želi da nastavi niz od tri pobede.

Trećeplasirani TSC od 18 časova dočekuje Voždovac, koji je bez pobede sedam uzastopnih utakmica u prvenstvu, a u isto vreme IMT u Beogradu igra na svom terenu protiv Železničara iz Pančeva, u duelu ekipa iz donjeg dela tabele.

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 16 časova u Ivanjici igraju protiv Javora i žele pobedu kako bi zadržali četiri boda prednosti u odnosu na Partizan. Crveno-beli su prvi sa 65 bodova, a Javor, koji je vezao dve pobede, zauzima 12. mesto sa 28 bodova.

Partizan u subotu od 18.30 igra u Humskoj protiv Spartaka i mora da pobedi kako bi prekinuo niz od tri utakmice bez pobede i zadržao korak za "večitim" rivalom. Crno-beli su u poslednje tri utakmice osvojili dva boda i imaju 61, osam više od TSC-a. Spartak je u poslednje tri utakmice osvojio bod i sa 31 zauzima 10. mesto.

Fudbaleri Radničkog 1923 igraju u subotu od 14 časova na svom terenu u Kragujevcu protiv Napretka i pokušaće da ostvare dobar rezultat kako bi zadržali visoku poziciju na tabeli. Ekipa je četvrta sa 41 bodom, bodom više od Čukaričkog i Vojvodine na petom i šestom mestu. Posle dve uzastopne pobede Napredak je deveti sa 35 bodova.

Fudbaleri Radničkog iz Niša u subotu od 14 časova igraju na Čairu protiv Mladosti i pokušaće da prekinu niz od četiri poraza. Radnički je 14. na tabeli sa 23 boda, a Mladost, koja je u prošlom kolu osvojila bod protiv Partizana (1:1), zauzima sedmo mesto sa 37 bodova.

Parovi 27. kola:

Petak:

Čukarički - Novi Pazar (14.00)
Radnik - Vojvodina (16.00)
IMT - Železničar (18.00)
TSC - Voždovac (18.00)

Subota:

Radnički 1923 - Napredak (14.00)
Radnički Niš - Mladost (14.00)
Javor - Crvena zvezda (16.00)
Partizan - Spartak (18.30)

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke