Navijač prozvao Obradovića: "Jak sa slabima, slab sa jakima"! Odmah stigao i odgovor

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 12.11.2023.
23:24
Izvor: Sportske.net

Srpski trener mu momentalno odgovorio.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Jedan od navijača Asvela je na društvenim mrežama prozvao srpskog trenera Sašu Obradovića posle utakmice Monaka i Nantera.

Bilo je dosta polemike kada je na jednoj od prethodnih utakmica Saša Obradović na tajm-autu kazao svom timu da budu strpljivi u napadu, da bi ubrzo Majk Džejms odapeo trojku i pogodio. Mnogi su okatekterisali to kao da srpski strateg nema autoritet nad Amerikancem.

Sada je došlo do slične situacije, a ovog puta je Metju Strazel po završetku prvog poluvremena pogodio za tri i rezultat 53:36 u korist Monaka. Odmah po okončanju prvog dela, Saša Obradović mu je prišao sa određenim smernicama, što je izazvalo komentar na društvenim mrežama kako srpski strateg ima dvostruke aršine jer Strazel nije toliko uticajan kao Džejms.

"Znači, kada je Majk Džejms u pitanju, onda je u redu. U suprotnom, kada Strazel to uradi (postigne uzz svuk sirene znajući da je meč praktično rešen), dobije lekciju od velikog Obradovića. 'Jak sa slabima i slab sa jakima' u pravom smislu te reči", konstatovao je jedan navijač na "X".

Obradović je video taj komentar i rešio da odgovori:

"Ti čak ni ne znaš našu konverzaciju – odnos, ali lako je da se napiše neki komentar. Ma, bravo. Nastavi da gledaš i bodriš nas, a ja ću se pobrinuti za njega najbolje što umem... Kao i uvek".

Posle se oglasio i sam Strazel rekavaši da nema brige za njihov odnos:

"Ne brini se za trenera, sve je u redu".


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke