Navijači PAO-a dočekali Huanča kao superzvezdu

Autor: Filip Rodic
sreda 02.08.2023.
15:00
Izvor: Sportske.net

Španac nije ostao imun.

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Španski košarkaš Huančo Ernangomez došao je na aerodrom u Atini gde će nastupati za Panatinaikos po kraju priče u NBA ligi.

Sleteo je oko 19:25, pet minuta pre meča Panatinaikosa i Dnjipra u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Ipak našla se prilična grupa od 350 članova navijača PAO-a koji su ga dočekali po silasku iz aviona. Huančo, kao da je znao, bio je očen sav u zelene timske boje, čak su mu minđuše bile u obliku deteline.

Navijači su ga pozdravili navijačkim pesmama, a on je iz automobila uzeo šal Panatinaikosa i pridružio im se u navijanju. Stigao je da čak i govori za grčke medije.

"Ne znam za sudbinu ili sreću. Igrao sam u Atini prošle godine protiv Grčke i zaljubio se u grad i navijače. Kažu da je luda atmosfera kada Panatinaikos igra ovde. Jedva čekam da vidim to i igram za ovaj tim“, rekao je španski igrač po dolasku.

"Veoma sam srećan i uzbuđen zbog ovog projekta. Pokušaćemo da osvojimo sve i počećemo da radimo na tome. Vidim da navijači čekaju i biće zabavno", dodao je Huančo.

Ernangomez je nakratko napustio pripreme reprezentacije Španije. Ostao je nekoliko sati u Grčkoj kako bi prošao lekarske preglede i dogovorio neke od detalja za budući boravak. U sredu posle podne odmah se vraća u matičnu zemlju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke