Navijači Zvezde hvale Čačane, na udaru centar "crveno-belih" (TVITOVI)

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 15.02.2018.
21:52
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Crvene zvezde mts slavili su nakon produžetka u duelu 1/4 finala Kupa Radivoja Koraća protiv ekipe Borca iz Čačka.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Puleni Dušana Alimpijevića su bili na ivici poraza u "Čairu", ali su u poslednjim sekundama uspeli da se izvuku, odvedu meč u produžetak i onda u dodatnih pet minuta slome rivala.

Na kraju je bilo 85-79 za "crveno-bele", jedno od najslabijih izdanja šampiona Srbije i Jadrana ove sezone, više o samom susretu OVDE.

Alimpijević večeras nije mogao da računa na povređenog Antića, dok je van stroja bio i Stefan Janković, kojem je pred početak susreta dijagnostikovana povišena telesna temperatura. I Ognjen Dobrić je imao problema, pa je na terenu proveo nešto manje od sedam minuta.

Ipak, Zvezda nema opravdanje za ovakav pristup igri protiv daleko slabijeg rivala, navijači srpskog šampiona i branioca trofeja u KRK su pohvalili igru ratobornih Čačana, a na njihovom udaru se našao i francuski košarkaš Matijas Lesor.





















Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
indija durot
Friday, 16.02.2018
10:44

Lesoru treba lazic da objasni da se odbrana igra brzim nogama na prvom mestu

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Friday, 16.02.2018
00:04

Utakmica za infarkt. Izvukli smo se nekako, dobro je. Celu tekmu sam mislio igraju ocajno ali ce dobiti ali u poslednjih pet minuta se videlo da ce biti za infarkt. Kad god vidim onog celavog Djokovica iz Borca kako resava i lomi onog Lesora, sta je radio onaj Lesor danas u odbrani strasno. Da ne pricamo o tome sto kad su neki od nasih igraca na trojci se sklanjaju svaki put i ovi mase, strasno! Ali VERUJEM U ZVEZDU, BICE BOLJE! IDEMO PO KUP!

avatar
ariton
Friday, 16.02.2018
09:32

Kažeš dobro je.Dobro za zvezdu ali ne i za čačane što su im sudije ukral pobedu