Nazor: "Protiv Mege imamo priliku da ispravimo greške"

Autor: Beta Beta
četvrtak 17.10.2019.
16:27
Izvor: Beta

Trener Zadra Ante Nazor ocenio je danas da je pred njegovim košarkašima prilika da se iskupi za loš početak sezone.

aba-liga.com/Zadar/Zvonko Kučelin

Povezane vesti

"Nakon neugodnog poraza na domaćem terenu dobro je što ova utakmica protiv Mege dolazi jako brzo da nemamo vremena za ništa nego da se što bolje spremimo za tu utakmicu. Ekipu poštujem. Ona je isto počela s 0:2 tako da će ova utakmica imati jedan dodatni naboj", rekao je Nazor.

Zadar će sutra od 20 sati u Beogradu gostovati ekipi Mege u trećem kolu ABA lige.

"Sigurno da se kontrola ritma igre nameće kao naš target, budući da je ekipa rastrčana, skakački moćna i sigurno da je trebamo što pre uvesti u naš ritam ne bi li pokušali okrenuti utakmicu u našu korist"
, ocenio je Nazor.

On je dodao da je loš početak sezone "poljuljao ekipu", ali da već u predstojećoj protiv Mege ima priliku da se greške isprave.

Sigurno da su nas ova dva poraza poljuljala, sigurno da nije ugodno, ali evo, preoksutra je  utakmica, trebamo to ostaviti iza sebe i okrenuti se s pozitivnim stavovima prema tom novom izazovu koji će ova utakmica doneti i jednostavno dati sve od sebe", rekao je Nazor.

"Sigurno da ćemo u utakmici protiv Mege naglasiti stvari koje su naš plus, njihov minus, nastojati pretočiti na teren ovo što sam rekao. Moramo poboljšati taj skok, poziciju odbrane i ono što sam rekao, pokušati kontrolirati ritam protiv ove mlade ekipe koliko je moguće", dodao je on.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.