NBA, plej-of: Sjajni Seltiksi odmah napravili ''brejk''!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 28.04.2019.
21:19
Izvor: Sportske.net

Duel ekipa koje su u prvoj rundi plej-ofa ''počistile'' svoje rivale završen je večeras pobedom gostiju.

EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO
EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Povezane vesti

Drugo polufinale Istoka večeras je počelo pobedom Boston Seltiksa na gostovanju protiv Milvoki Baksa, rezultatom 112:90.

Podsetimo, Boston je na startu plej-ofa deklasirao Indijanu sa 4:0 u pobedama, a Milvoki je takođe maksimalnim rezultatom eliminisao Detroit.

Seltiksi su večeras nešto bolje započeli utakmicu, prvu četvrtinu su dobili sa 26:17, ali je u drugoj deonici Milvoki uspeo da uhvati priključak, nakratko povede sa 50:49, a na poluvreme se otišlo rezultatom 52:50 za goste.

Ključni period igre bila je treća četvrtina, tokom koje je Boston, predvođen raspoloženim Irvingom i Horfordom, uspeo da se odvoji na dvadesetak poena razlike.

Početkom poslednjeg kvartala, Milvoki je prišao na 92:80, ali više od toga nije mogao, gosti su potom duplirali prednost i rutinski priveli utakmicu kraju.

Kajri Irving je meč završio sa 26 poena, 11 asistencija i sedam skokova, pratio ga je Horford sa 20 poena, 11 skokova i tri asistencije, dok je Braun upisao 19 poena u ovom meču.

U poraženom timu Adetokumbo ponovo najefikasniji sa 22 poena i osam skokova, a Kris Midlton je upisao 16, uz 10 skokova.

Od 21:30h po našem vremenu, Golden Stejt dočekuje Hjuston.
-
- -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke