Ne prestaju aktivnosti u Crvenoj zvezdi - Uz Jovića, očekuje se još jedan potpis!

Autor: Nemanja Janošev
subota 19.06.2021.
16:21
Izvor: Sportske.net

Zvezda ekspresno pravi tim za narednu sezonu.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Košarkaški klub Crvena zvezda juče je saopštila potpisivanje ugovor sa dvojicom novih igrača. Iz Budućnosti su stigli bivši kapiten crveno-belih Luka Mitrović kao i plej Podgoričana Nikola Ivanović.

Tu aktivnostima neće biti kraj, budući da je blizu dolaska košarkaš Estudijantesa Aleksa Avramović, a šampion Srbije i ABA lige je u završnim pregovorima i sa Stefanom Jovićem, koji se trenutno nalazi sa reprezentacijom Srbije u Grčkoj na Akropolis kupu.

Kada je reč o aktuelnom timu, Dejan Radonjić nema dilemu koga želi da sačuva. Prioritet kluba sa Malog Kalemengdana jeste produžetak saradnje sa Lendrijem Nokom, koji je bio proglašen za MVP finala ABA lige! Odlični centar koji je u završnici sezone imao veliku ulogu u pohodu na trofeje regionalnog šampiona i prvaka srpskog prvenstva trebalo bi još godinu dana da ostane u taboru crveno-belih.

Klub mu je ponudio tu opciju, a sada je na Kameruncu da odluči. Zvezda želi sa većim ambicijama da uđe u novu sezonu Evrolige, u kojoj su doživeli debakl minule kampanje, ali uprkos svemu, sa tri trofeja (Kup, ABA liga i KLS), ne mogu da budu nezadovoljni u redovima ekipe sa Malog Kalemegdana.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke