Ne tako dobar rastanak, Obradović tužio Crvenu zvezdu!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 25.02.2021.
13:25
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Nova vest koja bi mogla da oteža poslovanje "crveno-belih".

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Saša Obradović se na klupi Crvene zvezde zadržao svega šest meseci pošto se krajem prošle godine rastao sa klubom.

To nije bio sporazumni raskid saradnje budući da je srpski stručnjak ostao na platnom spisku "crveno-belih", ali sada bi Zvezda mogla da se nađe u problemu.

Kako prenosi Telegraf, Obradović je odlučio da tuži "crveno-bele" Komori za rešavanje sporova pri Evroligi. On traži od svog doskorašnjeg kluba da mu bude isplaćen kompletan ugovor za dve godine, kao i bonus za Kup Radivoja Koraća.

Očigledno je da se dve strane nisu rastale na najbolji mogući način, bivši trener Monaka je prošlog juna na svoju štetu raskinuo ugovor sa Monakom i odrekao se velikog novca ne bi li potpisao dvogodišnji ugovor sa klubom u kojem je i ponikao kao igrač.

Obradović je i dalje bez posla i pored interesovanja nekoliko evropskih klubova koji bi nakon rešenog spora verovatno imali mogućnost da ga lakše angažuju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Thursday, 25.02.2021
16:31

Гадна ситуација за Звезду. Има право на те паре, али ако је истина да није желео Недовића, Блажића и Штимца у екипи, онда нема морално право да тражи целокупну исплату. Довео је балване иако је имао прилику да доведе проверене домаће играче.

avatar
Kunilingus
Thursday, 25.02.2021
13:32

I treba da im uzmeš sve kad su te besramno oterali.