Ne vredi, Jokić najbolje u sezoni, pobeda Dončiću! Bogdan se raspucao!

Autor: Boris Jovanović
utorak 16.11.2021.
07:34
Izvor: Sportske.net

Prekinuta serija Denvera i pored strašne partije MVP Jokića!

AP Photo/Tony Gutierrez
AP Photo/Tony Gutierrez

Povezane vesti

Dalas je preokretom savladao Denver, na kraju 111:101, odlična partija Porzingisa, Letonac je ubacio 29 poena i imao 11 skokova. Tim Hardevej Džunior je 13 od 19 koševa dao kada se utakmica lomila u poslednjoj četvrtini. Taj periodi igre je Dalas otvorio sa 17:6 što je na kraju odlučilo. Dončić koji je sa lakšom povredom napustio teren je završio sa 23 poena i 11 asistencija, niska petorka plus Fini-Smit u poslednjem kvoteru je bila enigma za Denver.

Gosti su prekinuli seriju od pet pobeda, nisu vredela ni 35 poena Nikole Jokića, najviše u sezoni, imao je i 16 skokova, ali je tim prokockao +13 iz trreće četvrtine. 

Kod Nagetsa nije bilo Vila Bartona, a sem Jokića, Aron Gordon je odigrao dobro protiv Dončića koji je dosta promašivao. Ali, za Porzingisa nije bilo rešenja. Oko dva i po minuta je dobio i Bobi Marjanović, završio sa par poena.

Jokić je imao i šest asistencija, dve blokade.

Slavila i Bogdanova Atlanta. Dočekali su Orlando, a i pored toga što je Kol Entoni ubacio 29 poena, uz 11 asistencija, domaćin je lako izašao na kraj sa Medžikom. Jang je ubacio 23, Bogdanović i Kapela po 20 poena. Srbin je pogodio četiri trojke, imao i četiri asistencije, Houksi su pojačali u poslednjoj četvrtini i stigli do pobede 129:111.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke