Ne vredi, Voriorsi prejaki!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 19.05.2019.
08:31
Izvor: Sportske.net

Borbe nije ni bilo u drugom poluvremenu, Drajmond Grin i Stef Kari preslišali umorne i nedorasle Blejzerse. Na kraju 110:99, šampion na korak od meča za novi prsten...

AP Photo/Ted S. Warren
AP Photo/Ted S. Warren

Povezane vesti

Šampion je ubacio u petu brzinu. Voriorsi su u drugom poluvremenu pregazili Portland, napravili brejk, žuri im se, pravo u novu bitku za prsen.

Stef Kari ne nastavio svoj plej, 36 poena, ubacio je šest trojki, sa ovakvim Karijem, Durant nije ni potreban. Drajmond Grin je dodao 20 poena, imao 13 skokova i 12 asistencija, ovo je njegov sedmi tripl dabl u plej ofu.

Možda jedna od najboljih partija karijere, uništio je protivnika koji je vodio 18 razlike u drugoj četvrtini, ali je posle poluvremena usledio uragan gostiju. Doduše Blejzersi su zakopali svaku šansu, promašili su 13 bacanja. Lilard je igrao povređen, ubacio 19 poena, MekKolum 23, ali osim u drugoj četvrtini, nije uspevao da napravi ništa značajno.

Pred Portlandom je nemoguća misija, niko se nije vratio sa 0:3 u plej-ofu, tri puta su timovi uspeli da stignu do sedme utakmice i izgube majstoricu.

Utakmica broj 4 je u Portlandu u ponedeljak uveče, Durant verovatno neće biti u timu, nema ni potrebe, mogu da ga štede sa finale, videćemo mogu li Blejzersi makar seriju da vrate u Kaliforniju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milos90
Sunday, 19.05.2019
09:31

Kako su igrali zadnje utakmice Denver i Portland po meni je samo bilo pitanje ko ce od njih proci i izgubiti od golden stejta

avatar
deki trbic
Sunday, 19.05.2019
08:41

Mnogo su jaki, ne moze im niko nista... ali bukvalno