Nebojša Čović: "Mi smo najuspešniji sportski klub na ovim prostorima, čeka nas izazovna godina"

Autor: Nemanja Janošev
utorak 26.12.2023.
21:55
Izvor: Sportske.net

U kratkim crtama, Čović je sumirao godinu i najavio novu.

star
star

Povezane vesti

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović kazao je je ta organizacija najuspešnija na ovim prostorima u poslednje vreme.

Na tradicionalnom novogodišnjem koktelu, prvi čovek Crvene zvezde se obratio prisutnima i u kratkim crtama sumirao godinu na izmaku, a zatim najavio šta klub očekuje.

"Vrlo teška i izazovna godina za nama. Odgovorili smo na sve izazove i od tri moguća trofeja osvojili smo dva. Ukupno 22 za ovih 12 i po godina koliko smo zajedno i mogu slobodno da kažem da smo najuspešniji sportski klub na ovim prostorima u poslednje vreme. Pred nama će biti još izazovnija godina. Na taj izazov pored igrača i trenera morali smo da pojačamo upravni odbor. Predsednik je Željko Drčelić, potpredsednik Milorav Vasić, sjajni ljudi", naveo je Čović.

Kao i tokom nekih ranijih gostovanja i ovog puta je bilo reči o ambicijama. One ostaju najviše moguće za Crvenu zvezdu.

"Spremni smo za izazove koji nas čekaju. Za nas su sva takmičenja važna i kada pobeđujemo i kada gubimo. Važna nam je ABA liga, kao što je i Evroliga, s tim što treba voditi računa da ne podignemo lestvicu previše, ali trudićemo da u svim takmičenjima napravimo što je moguće bolji rezultat. Znam da je teško kada gubimo, da se mnogo radujemo kada pobeđujemo, ali to je Crvena zvezda".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke