Nedović ključ u Kaunasu? Ovo je AdmiralBet Zvezda specijal!

Autor: Boris Jovanović
petak 20.01.2023.
11:42
Izvor: Sportske.net

Kakva je ponuda za danas? Sjajna, kao i uvek...

Povezane vesti

Crvena zvezda večeras od 19 časova igra u Kaunasu protiv Žalgirisa, nova prilika da se napravi korak ka top 8 fazi. Litvanci su favorit na papiru, ali je Ivanovićev tim dosta puta ove sezone pokazao da je najjači kad ih otpišu.

Kvota na pobedu Beogradana je 2.26 u ovom trenutku, pa je svakako primamljiva.

AdmiralBet ide dalje od svih, kao i obično imate specijal OVDE. Nemanja Nedovič je pravi lider ovog tima, kvota na 17.5 poena i 5+ asistencija je 8.00. Nedovič ove sezone postiže u proseku oko 15 poena, u tri od poslednje četiri utakmice (izuzimajući pobedu protiv Monaka kada i nije bilo potrebe za većom minutažom) išao je preko granice.

Možete da se kladite i na fantastičnog Petruševa, dabl-dabl 20+ poena i 10+ skokova plaća 20, dok Luka Vildoza mora da postigfne 17+ poena i da ima 7+ asistencija da biste imali kvotu 15. Argentinac je ove sezone imao protiv Olimpijakos osam uspešnih dodavanja, u još nekoliko mečeva je bio oko granice. Protiv Žalgirisa u Beogradu je blistao, 27 poena.

Naravno, tu je i standardna opklada, Vildoza, Nedović i Dobrić 50+ poena na kvotu 20. Ovaj poslednji je izašao iz krize poslednjih nekoliko mečeva, ukupno pomenuti igrači daju oko 38 poena, pa nije nemoguće da večeras, uz Petruševa nose Zvezdu do nove pobede.

Osim specijala tu su POENI IGRAČA ne samo na Evroligu, kao i 25+ (ko će postići više od 25 poena na meču). Spisak je OVDE, na Micića, čiji Efes igra protiv slabog Bajerna je kvota 8.00, baš kao i na njegovog saigrača Klejburna.

Interesantan specijal imate na trojicu igrača Efesa, Klejburna, Micića i skoro oporavljenog Larkina koji je dao 17 poena prošle nedelje Barseloni i pokazao da je spreman. Ako pomenuta trojka postigne 60+ poena, kvota je 18.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak