Nedović: ''Nedopustivo!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 18.10.2023.
23:59
Izvor: Sportske.net, Kurir

Zvezdin bek kritičan posle drugog uzastopnog poraza.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Nemanja Nedović je po statističkim podacima večeras bio najbolji igrač Crvene zvezde protiv Monaka, ali to mu je slaba uteha kada su na kraju trijumfovali ''kneževi'' sa 82:76.

Zahvaljujući seriji trojki Rokasa Gedraitisa, utisak o Zvezdinoj igri bio je bolji tokom prvog poluvremena, ali u nastavku je i njegov šut zatajio, a Nejpiru i Teodosiću, na primer, nije ni proradio.

Monako je to znalački iskoristio i ostvario prvu pobedu u sezoni, a jedan od prvih igrača Crvene zvezde koji su prokomentarisali ovu utakmicu bio je upravo Nemanja Nedović koji je nezadovoljan i rezultatom, ali i igrom svog tima.

"Presudila je poslednja četvrtina u kojoj smo svi igrali nedopustivo! Nismo dovoljno cenili loptu, nismo dovoljno cenili trud koji smo uložili da bismo bili u egalu. Neke ključne lopte, gde smo mogli da prelomimo utakmicu, otišle su ne znam ni ja gde. Više dogovornosti, treba više da cenimo to što radimo.

Sada je vruća glava i moguće da je svako video utakmicu na svoj način. Falilo je sve. Nismo dolazili u dobre pozicije. Kada je trebalo da se završi, nismo, nego smo bacali lopte u bunar", objašnjava Nedović, a prenosi ''Kurir''. 

Nedović je meč završio sa 15 poena (3/5 za dva, 2/3 za tri, 3/4 slobodna bacanja), 6 asistencija i 2 skoka, za indeks korisnosti 22.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke