Nedović nije promenio samo broj na dresu, ovaj detalj promakao svima!

Autor: Lazar Nikolić
subota 07.09.2024.
13:45
Izvor: Sportske.net

Videćemo da li će mu ove promene doneti sreću.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Košarkaški klub Crvena zvezda predstavio je tim za narednu sezonu, a tom prilikom su se pre nekoliko dana igrači crveno-belih družili sa medijima.

Osvajač AdmiralBet ABA lige, i "duple krune" u Srbiji nadogradio je roster za narednu sezonu, a na Malom Kalemgdanu se još uvek nadaju da će i Filip Petrušev biti na raspolaganju treneru Janisu Sferopulosu.

Jedan od miljenika navijača i Zvezdino dete Nemanja Nedović u novu sezonu ulazi sa novim brojem na dresu. Iskusni bek je 26 zamenio brojem 36 zbog ćerke koja je rođena 3. juna, ali nije to jedina promena na njegovom dresu.

Od povratka u Crvenu Zvezdu Nemanji Nedoviću je na dresu pisalo ime, a ove sezone će mu umesto toga biti napisano prezime, a posebnog razloga nema.

Ostaje da se vidi kako će na Nedovića uticati promene na dresu i da li će mu one doneti plasman u toliko željeni TOP 8 sa Crvenom zvezdom.

Zvezdin kompletan roster pogledajte OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saša
Saturday, 07.09.2024
15:25

Teška prevara,takoreći najveća prevara od igrača srazmerno ugovoru koji ima. Nikada ,ali nikada gde god je igrao njegov tim nije igrao u top-8. A dobri su timovi to Pao,Armani,Zvezda,Unikaha... Totalna prevara od igrača,sreća pa imamo starog lisica Pešića koji je to odmah uvideo.