Nedović objavio kraj: "Završio sam sa reprezentacijom!"

Autor: Lazar Nikolić
utorak 26.03.2024.
09:15
Izvor: Sportske.net

Više ga nećemo gledati u dresu sa državnim grbom.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović sinoć je nakon poraza crveno-belih od Mege u 24. kolu AdmiralBet ABA ligi u izjavi za "Sportklub" saopštio da je okončao reprezentativnu karijeru.

"Završio sam sa reprezentacijom prošlog leta tokom priprema za Svetsko prvenstvo. Moje telo više nije moglo da izdrži dodatni napor, jer mi je potrebno sve više vremena za regeneraciju. Godine se ne smanjuju već samo povećavaju, kao što su klupske sezone sve duže, jedva se čeka odmor. Ako ću deo tog perioda da posvetim nacionalnom timu, dođe trenutak kada više ne možete. A ja sam plus tada dobio ćerkicu Taliju. Postao sam praktično ‘raspolućen’, nisam više mogao. Dolaze mlađi…“, rekao je iskusni srpski bek.

Za seniorsku reprezentaciju Srbije Nedović je debitovao u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2013. Takođe je bio član tima na samom Evrobasketu 2013. u Sloveniji.

Sa reprezentacijom je osvojio srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Riju 2016.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rodjo73
Tuesday, 26.03.2024
10:34

Da nisi smjesan bilo bi zalosno. Ko tebe pominje za reprezentaciju zar ti nije jasno da si višak na svakom spisku ti si samo jedan igrač za male utakmice ala Mega ali si dokazao da ni tu nemozes da doneses kvalitet svom timu.