Nedović: "Potreban nam je reset"

Autor: Filip Rodic
petak 29.12.2023.
23:40
Izvor: Sportske.net

Naredne godine sa drugačijim stavom.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Uz Džoela Bolomboja najefikasniji pojedinac Zvezde u porazu od Panatinaikosa, Nemanja Nedović je naveo da ekipa nije dobro reagovala u prelomnim momentima meča u Atini, završenom 82:65.

"Gorak je ukus posle ovog poraza, pre svega što mislim da u prvom poluvremenu nismo bili loši, posebno u odbrani gde smo uspeli da ih poremetimo. U trećoj četvrtini kad smo bili na pet-šest razlike, kada je trebalo da prelomimo meč u našu korist ili makar da ostanemo na tom nekom zaostatku, napravili smo negativnu seriju, pa je bilo teško izvući se iz takve situacije u ovakvoj atmosferi. Ostaje žal, ali nema kukanja, već za dva dana imamo novu utakmicu", rekao je Nedović za "Sport Klub" i dodao:

"Ne mislim da su mnogo bolji od nas, ali su očigledno u boljem trenutku. Sa ovakvom podrškom samopouzdanje raste, zaslužena pobeda, nema šta", istakao je Nedović, koji je završio meč sa 15 poena.

Nedović se nada “resetu” u novoj godini.

"Niko nije zadovoljan sa skorom 6-11. Ni mi, ni trener, ni klub. Ali opet ponavljam, završili smo prvi krug, sada ako možemo da se resetujemo. Možda nam nije prijalo to breme koje smo prepisali sebi, koje nam je prepisala i javnost sa očekivanjima, naravno s razlogom. Možda sada, kada niko ne računa na nas, iznenadimo i napravimo neki bolji rezultat".

Ističe da crveno-beli neće odustati od plasman u plej-of elitnog takmičenja.

"I dalje postoji nada, ne odustajemo, bilo bi glupo da 28. decembra odustanemo od toga. Ali ako bismo mogli svi malo da se opustimo, promašujemo otvorene šuteve, šuteve sa treninga. To je neka individualna priprema, moraš da budeš spreman u svakom trenutku kada dobiješ šansu. Retko kad se ukazuje šansa da imaš tako otovrene šuteve, posebno na ovako tvrdim utakmicama", zaključio je Nedović.

Zvezda naredne nedelje u duplom kolu igra sa Fenerbahčeom i Partizanom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke