Nedović:"Stisnuo sam zube, ali nogu nisam mogao da ispravim"

Autor: Filip Rodic
utorak 14.03.2023.
09:30
Izvor: Sportske.net

Jedan od nosilaca Crvene zvezde Nemanja Nedović prokomentarisao je povredu koju je dobio tokom derbija sa Partizanom.

Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs
Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Povezane vesti

Crvena zvezda je poražena u "večitom derbiju" od Partizana 92:81 u meču AdmiralBet ABA lige.

Glavna domaća uzdanica crveno-belih Nemanja Nedović dao je svoje viđenje meča u kom su gosti isputili čak 20 poena prednosti iz prvog poluvremena.

"Dobro smo ušli u utakmicu i kontrolisali prvo poluveme. Posle toga Dobrić i ja nismo mogli da nastavimo utakmicu. U poslednjoj četvrtini je Faku (Kampaco) dobio pet ličnih grešaka tako da je naša rotacija bila dosta skraćena. Jako je teško igrati u ovim uslovima, sa ovolikim brojme domaćih navijača. Ponosan sam na ovu ekipu, pokazali smo da možemo. Šta god da se desi, mislim da možemo da pobedimo svakog i na njihovom i na našem terenu", rekao je Nedović u izjavi posle meča.

Srpski reprezentativac je imao velike probleme sa povredom tokom utakmice i nije mogao da se  vrati na teren, završio je bez poena za tek 11 minuta na parketu.

"Pokušao sam da stisnem zube i da igram. Igrao sam do momenta kad nisam mogao da ispravim nogu", istakao je Nedović.

Tim Duška Ivanovića je ponovo izgubio posle loše poslednje četvrtine. Izbegavanje ovakvih poraza je prema Nedovićevom gledištu stvar psihologe.

"Zavisi od treninga i psihologije. Imamo blokadu, ali to danas nije bio slčaj. Odigrali smo dobro. U skladus a mogućnostima. Bićemo spremni kad bude bilo najpotrebnije", rekao je iskusni bek.

Drugi poraz u AdmiralBet ABA ligi od Partizana daje prednost domaćeg terena crno-belima u potencijalnoj finalnoj seriji.

"Nema veze. Rekao sam da možemo da pobedimo bilo koga na strani i kod kuće", pun je samopouzdanja Nedović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke