Nedović: "Ušao sam u ovu utakmicu sa drugim mentalitetom"

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 04.01.2024.
23:40
Izvor: Sportske.net

Nemanja zadovoljan, ali svestan da tek slede iskušenja.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Nemanja Nedović je danas ponovo odigrao odlično protiv crno-belih, dokazao je da uvek ima ekstra motiv. 

"Bitna pobeda na planu samopouzdanja. Svi smo došli spremni i igrali smo dobro 37-38 minuta od 40. Zahvaljujem se navijačima, nisam video ovakvu atmosferu. Nisam bio učesnik gde je bila bolja atmosfera. Nisu se štedele glasne žice", rekao je on.  

Ekipi je mnogo značila i pobeda u Istanbulu.

"Lepo je kad se pobeđuje, dobili smo prve dve utakmice u kalendarskoj godini. Treba nadograđivati igru koja je sve bolja i bolja. Ušao sam u ovu utakmicu sa drugim mentalitetom zbog te pobede u Istanbulu", rekao je Nedović. 

Utakmica je pripremljena na najbolji mogući način. 

"Svi smo bili skoncetrisani. Svi smo bili u dobrom ritmu, nismo dozvolili da se rastrče. Teo je odigrao sjajnu utakmicu. Bitno je da nadogradimo igru na ovu bazu koju smo stvorili. Sve više momaka igra na visokom nivou. Iznenadio me Gilespi, došao je pre desetak dana, ali nam je dao sigurnost. Teo mu je otvorio utakmicu", rekao je Nedović. 

Kaže da je ekipa odigrala izuzetno zrelo. 

"Najzrelije su ove dve utakmice. Koristili smo faulove na pravi način, baš smo zrelo igrali i nadam se da ćemo ovako nastaviti. Svaka pobeda protiv Partizana je posebna. Uživaćemo kratko i sutra idemo dalje", rekao je on. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke