Nejpir: "Moram da shvatim šta mi se dešava, uspeću u tome!"

Autor: Lazar Nikolić
ponedeljak 30.10.2023.
23:20
Izvor: Sportske.net

Plejmejker Crvene zvezde ne veruje šta ga je snašlo.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su i drugi uzastopni "večiti" derbi.

Oni su večeras u "Štark areni" poraženi od Partizana sa 98:87 u derbi meču petog kola AdmiralBet ABA lige.

Najefikasniji u Zvezdinom timu bio je Amerikanac Šabaz Nejpir koji je postigao 23 poena i imao osam asistencija, ali je katastrofalno šutirao za tri poena (2/10).

"Bili smo tu, napravili smo sjajnu seriju u trećoj četvrtini, ali je ovo bilo teško za nas jer smo promašivali šuteve. Individualno igram "usr*no" za sada, pokušavam da nađem način da pomognem timu, ali moram da shvatim zašto tako loše šutiram. Na kraju ću uspeti da to shvatim."rekao je Nejpir nakon meča.

Nada se da će uskoro profunkcionisati sa novim trenerom i saigračima.

"Mislim da je za mene ovo novi tim i moram da shvatim kada da budem agresivan, a kada da ne budem, da osetim naš ritam, očigledno. Da naučim nove akcije, da se prilagodim na novog trenera i novi tim. Pokušavam da nađem način da budem najefektivniji za ekipu. Za sada se mučim", iskren je najskuplji igrča "crveno-belih".

I pored loših partija, Nejpir je uveren da će ekipa napkon dođi do prave igre i pokazati kvalitet.

"Očigledno da se trudim najviše što mogu, ne promašujem šuteve namerno. Ako ne pogađam šuteve pokušavam da pronađem saigrače, ali uspeću da shvatim. Bezveze je kad si u ovakvoj formi, ali stvar sa mnom je takva da ću uspeti da shvatim i bićemo uzbudljiv tim", samovuveren je on.

Za kraj je analizirao šta bi trebalo promeniti.

"Iskreno ovo nije dobro za nas, ali samo treba da uhvatimo ritam. Mislim da svi pokušavaju da shvate kako da budu najbolji za tim. U nekim delovima meča smo izgledali sjajno, a u nekim delovima smo bili baš loši. Ofanzivno, u defanzivnim rotacijama... Teško je jer se svi bore, a uspećemo da shsvatimo. Bezveze je što smo tu, svi smo iznervirani sad. Ali uspećemo", zaključio je Nejpir.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke