Nejpira baš briga za kritike: ''Sledeće pitanje?''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 14.12.2023.
22:20
Izvor: Sportske.net

Ne opterećuje se tim stvarima.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Crvena zvezda je večeras upisala petu pobedu u 14 odigranih kola Evrolige, savladala je poslednjeplasiranu Albu u ''Štark areni'' sa 85:71, a Šabaz Nejpir i dalje traži svoju šutersku formu.

On je večerašnji meč završio sa 9 poena, tri asistencije i jednim skokom uz 2/5 za dva i 1/4 za tri poena, a posle meča je dao zanimljivu izjavu.

Najpre je kratko odgovorio na pitanje o psihološkom pritisku uoči ove utakmice, zbog imperativa pobede.

''Ne znam. Ne mislim da smo tako razmišljali. Imali smo skor 4-9, tako da ne treba o tome da mislimo'', počeo je Nejpir razgovor za ''Sportklub''

Novinar ga je zatim upitao za komentar brojnih kritika koje je dobijao u medijima i na društvenim mrežama u proteklom periodu.

''Ne obazirem se na to. Sledeće pitanje'', odbrusio je Nejpir.

Ipak, znatno pričljiviji je bio posle konstatacije da znamo da je sjajan igrač.

“Nemam ritam. To je najveća stvar. Nisam bio u timu, bio sam povređen i nemam ritam. Potrebno je vreme. To je deo igre. Nisam zabrinut za ono što drugi govori. Sve je ovo deo igre. Jednom kada uđem, biće drugačije. Na kraju krajeva, dok god pobeđujemo, nije me briga koliko sam poena postigao. Samo želim da tim pobeđuje'', objasnio je Nejpir koji veruje da ima još dovoljno vremena da Crvena zvezda izbori plasman na jedno od mesta koja vode u plej-of.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke