Nekadašnji reprezentativac potvrdio: ''Ja sam Partizanovac''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 21.11.2021.
11:45
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Od crno-belih tek očekuje napredak ove sezone.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Aleksandar Smiljanić, nekadašnji košarkaš FMP-a, Partizana, Mege, Budućnosti i mnogih inostranih klubova, kao i član reprezentacije Jugoslavije koja je 2002. godine osvojila titulu prvaka sveta u Indijanapolisu, iako nije igrao na tom šampionatu, bio je gost jučerašnje emisije na TV Arena Sport pred utakmicu između Partizana i Budućnosti.

Iako je u Partizanu igrao samo 2006. godine, a za Podgoričane od 2001. do 2003, ne krije da su mu bliže crno-bele boje.

''Ja sam Partizanovac. Stvarno želja svakog košarkaša i sportiste je da obuče dres kluba za koji navija. U Partizanu je bio ozbiljan rad, Duško Vujošević je stvarao igrače, bio posvećen i izuzetna mi je čast što sam bio u Partizanu, što sam radio sa Vujoševićem i što sam mogao da gledam kako igrači rastu'', izjavio je Smiljanić.

Posle povratka Željka Obradovića na klupu crno-belih, među navijačima Partizana vlada euforija, uz očekivanje da se njihov klub vrati u Evroligu. I Smiljanić očekuje napredak u igri, ali je svestan da će za to biti potrebno još vremena.

''Nije to garancija. Došao je veliki trener, ali trofeji nisu garantovani. Partizan će da igra jako dobro, ali liga je dugačka. Partizan igra i Evrokup, a AdmiralBet ABA liga je izuzetno jaka. Neće im biti lako, ja im želim svu sreću i nadam se da će se vratiti u Evroligu. Panter i Ledej su odlični, ali mora i neko mlađi da iskoči. Smailagić i Koprivica igraju odlično. Željko će sigurno sve da uradi da tim igra dobro, što se već vidi. Mladi igrači će napredovati kod njega to je sigurno, samo je pitanje koliko će moći da izdrže pritisak'', poručio je Smiljanić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke