Nelson: "Delije sjajne, pogurale Zvezdu do zaslužene pobede"

Autor: Beta Beta
petak 22.01.2016.
23:56
Izvor: Beta

Košarkaš Unikahe Demarkus Nelson ocenio je da je njegova ekipa podbacila večeras, kao i da je Crvena zvezda iskoristila "sjajnu energiju sa tribina" i zabeležila pobedu.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras u Beogradu špansku Unikahu sa 87:73 (21:14, 20:17, 19:22, 27:20), u utakmici četvrtog kola Grupe E u TOP 16 fazi Evrolige i ostvarili drugi trijumf u grupi.

"Iskoristili su momentum. Publika im je dala dodatnu energiju, iako su bili sjajni večeras. Počeo je da pogađa Marko (Simonović), pa Branko (Lazić)... Igrali su brzo i pogađali su. Iskoristili su naše greške, koje mi moramo da popravimo", rekao je Nelson.

Bivši plejmejker Crvene zvezde Telekom kazao je da je bilo sjajno večeras igrati u hali "Pionir".

"Lepo je vratiti se ovde. Znamo da je ovo sjajno mesto za igru, da su navijači sjajni, da je atmosfera super. Publika je večeras bila izuzetno glasna, a Zvezda je igrala jako dobro i zasluženo pobedila", rekao je Nelson.

Na pitanje da li bi Zvezda mogla da se plasira u četvrtfinale Evrolige, Nelson je rekao da je još uvek rano pričati o tome, kao i da sve ekipe u Grupi E imaju šansu da se plasiraju u narednu fazu.

Unikaha će sledećeg petka dočekati u Malagi Efes, dok će Zvezda ugostiti Lokomotivu Kubanj iz Krasnodara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke