Nema čekanja, Partizan odmah napada Evroligu!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 27.05.2021.
22:13
Izvor: Sportklub

Sledeća sezona je njihova?

Pedja Milosavljevic/Starsport.rs©
Pedja Milosavljevic/Starsport.rs©

Povezane vesti

Dolazak Zorana Savića na mesto sportskog direktora kluba bio je jasan nagoveštaj novih promena i u igračkom kadru, odnosno jačanja tima za narednu sezonu, u kojoj se od Partizana očekuje mnogo više nego što je pružio ove sezone.

Od najviših očekivanja Savić ne beži, pa bi navijači crno-belih u narednom periodu mogli da očekuju dobre vesti iz njihovog kluba.

O planovima vezanim za narednu sezonu, Savić je govorio za emisiju 'Sportlight' autora Igora Miklje i pre svega istakao značaj kvalitetnijeg rada sa mlađim igračima.

To ne znači da će se na vrhunske rezultate čekati još nekoliko godina, Savić ima drugačiji plan.

''Da mi sada treba da ’prodajemo priču’ da pravimo projekat za osam godina i da ćemo prvih šest ići polako, ja ne bih ni dolazio. Jednostavno, nisam ni razgovarao sa predsednikom oko budžeta. Znam da imamo mnogo igrača pod ugovorom, a svi oni su svesni da kada obučeš dres Partizana moraš da se boriš za titule. Tako ćemo se i ponašati. Idemo na to osvojimo ABA ligu i da se kvalifikujemo za Evroligu. Takve ambicije nam nameću istorija Partizana i grb koji predstavljamo. Napravićemo ekipu koja će se boriti za najbolje rezultate, nemamo vremena da planiramo deset godina unapred'', izjavio je Savić.

*

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke