Nema predaje, majstorica u Bruklinu!

Autor: Boris Jovanović
petak 18.06.2021.
06:50
Izvor: Sportske.net

Milvoki dobio 104:89, odluka u poslednjem meču!

AP Photo/Kathy Willens
AP Photo/Kathy Willens

Povezane vesti

Suočeni sa mogućnošću nove neslavne eliminacije Baksi su dobili šesti meč protiv prvog favorita lige pa ćemo duel odluke gledati u nedelju u Bruklinu. 

Kris Midlton je bio sjajan, ubacio je 38 poena, rekord u plej of karijeri. Navijači Baksa bojali su se da će se stara priča ponoviti, "Jeleni" su tim koji standardno razočara u doigravanju. I kada su izgubili +17 u petom meču u Njujorku, činilo se da priča dobija poznate obrise. 

Ipak, uzvratili su u šestom meču, kontrolisali igru, bili na +15 u poslednjoj četvrtini. I iako su Netsi uspeli da se spuste na dva poseda, usledila je serija 14:0 domaćih za kraj priče. Midlton je uz 38 poena, imao 10 skokova i 5 asistencija, Adetokumbo je uz 30 poena imao 17 skokova. 

Na drugoj stani posle nestvarne partije u prošlom meču, Durant je bio odličan, ali ne i nezaustavljiv, 32 poena, 11 skokova i 3 asistencije. Harden i dalje zarđao, 16 poena, 7 asistencija, 5 skokova. Ipak, potreban im je Irving, ali i bolji Harden. Imaće i prednost navijača u "Berklis Centru". Sve je moguće, ali ne treba zaboraviti da Milvoki ima crn skor u majstoricama, oni punih 20 godina nisu dobili sedmi meč serije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke