"Nemam visoko mišljenje o Zvezdi, pobediće jednu u narednih pet!"

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 11.10.2024.
18:15
Izvor: Sportske.net

Na Zvezdi je da mu promeni mišljenje...

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Crvena zvezda je hit Evrolige na startu jer su na 2-0, prvi put u istoriji ovog takmičenja da klub sa Malog Kalemegdana ima dve pobede na samom početku. 

O tome su raspravljali i na poznatom Urbonas podkastu, litvanski košarkaški stručnjaci, Ritis Višniauskas, Gitis Blaževičius i Augustas Šuliauskas. 

Višniauskas smatra da Crvena zvezda nema tim za visok plasman i da su ove dve pobede i očekivane za njih. 

"Sada su na 2-0, kontrolisali su utakmicu protiv Baskonije. Nemam visoko mišljenje o njima, samo ne želim da se "hajpuje" tim koji je pobedio Pariz u gostima i Baskoniju kod kuće. Baskonija je dobar tim, ali oni su tim koji igra dobro kada je domaćin, uglavnom svoje pobede sakupljaju kod kuće. Vidim da gube u AdmiralBet ABA ligi, još uvek je samo početak", rekao je Višniauskas.  

"Pogledajte samo njihov raspored koji nailazi. Fenerbahče u gostima, Barselona kod kuće, Real u gostima, Žalgiris u gostima, Panatinaikos kod kuće... Za tri nedelje kada budemo radili podkast tema će biti "Da li je Zvezda u problemu?" Mogu da kažem svoju prognozu, mislim da će imati samo jednu pobedu u narednih pet mečeva, pobediće Barsu kod kuće. Ako budu imali dve pobede, priznaću svoju grešku", rekao je Ritis Višniauskas. 

Sa druge strane, Šuliauskas koji je takođe i profesionalni košarkaš, ima pohvalu za defanzivu Crvene zvezde. 

"Uživao sam u jednom detalju. To je kako su sačuvali Hauarda. Baskonija je morala da igra 1 na 1 košarku, i to na strani. Ne mislim da je Baskonija to očekivala. Defanziva je nešto o čemu moramo pričati", rekao je Augustas Šuliauskas.  

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke