Nemanja Bjelica: "Izvinite, ništa nisam uradio večeras, zapitaću se"

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 04.07.2021.
22:34
Izvor: Sportske.net

Bjelica iz očaja...

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica bio je očajan nakon poraza od Italije koji je značio da naš tim neće otputovati u Tokio na Olimpijske igre.

Iako je on bio taj koji je svojim poenima i šutevima otvorio meč, u nastavku je odigrao slab susret i uklopio se u sivilo ekipe. Bilo mu je teško, videlo se to, a njegove reči i potvrđuju tu tvrdnju.

"Katastrofa, blago je reći neuspeh. Od nas se uvek očekuje da uvek pobedimo. Ostaje samo ono da smo želeli da usrećimo ovaj narod. Ja mogu samo da se izvinim, ako išta znači. Preuzeo bih odgovornost, ne bežim od toga.

Sa ovakvim pristupom ne zaslužujemo da odemo na Olimpijske igre. Jednostavno... Ne znam šta bih rekao. Odigrali smo užasnu košarku. Težak poraz, treba da se vidi kako ćemo dalje. I ja bih trebalo da se zapitam da li ima smisla da igram. Nije problem biti deo neuspeha, očigledno ne treba da budem deo tima jer ništa nisam uradio večeras", rekao je Bjelica.

Potom je nastavio sa kritičkim stavom istakavši da se ovoj generaciji bliži kraj.

"Biću iskren, sramotno. Igrali smo kao go..o! Sa ovim pristupom, mi ne možemo da igramo košarku. Nastupati za reprezentaciju je nešto drugo. Ako nisi ovde 100 odsto, ne možeš da pobediš. Nešto mora da se promeni jer za pet godina mi nećemo biti ovde", naveo je popularni Beli.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke