Nemarni Gober zarazio i saigrača!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 12.03.2020.
16:15
Izvor: Sportske.net

Pouzdani izvori prenose da je još jedan košarkaš Jute zaražen Korona virusom.

Beta/AP Photo/Rick Bowmer
Beta/AP Photo/Rick Bowmer

Povezane vesti

Sinoć je nastao pravi kolaps u NBA ligi, kada se saznalo da je centar Jute Rudi Gober zaražen Korona virusom.

Interenetom kruži snimak njegove nedavne konferencije za novinare, na kojoj je u šali dodirivao sve mikrofone i mobilne telefone na stolu, tako je hteo da pošalje poruku šta zaista misli o samom virusu i pandemiji.

Neko bi rekao da ga je brzo stigla karma zbog totalne neozbiljnosti, a posledice njegovog nemara žestoko su se osetile.

Ne možemo baš da svalimo na Francuza krivicu za prekidanje sezone u NBA, ali je svakako činjenica da je zaražen bila inicijalna kapisla za ozbiljnu interevenciju odgovornih ljudi iz lige.

Sada je obelodanjeno da je Korona virusom (COVID-19) zaražen i njegov saigrač Donovan Mičel.

Naravno, nakon što se saznalo da Gober ima virus, svi igrači su zadržani u areni u Oklahomi, gde je Juta sinoć trebalo da gostuje, kako bi nad njima bili izvršeni testovi.

Pisalo se da je i Emanuel Mudiej zaražen, iako nema zvaničnih potvrda, dok je za Mičela informaciju preneo pouzdani Adrijan Vojnarovski.

On je takođe preneo da su igrači ekipe iz Solt Lejk Sitija rekli kako je Francuz bio jako nemaran u svlačionici u poslednje vreme, dodirivao je druge igrače i njihove stvari.

Ima i dobrih vesti, Šams Čaranija je preneo da je Mičel bio jedini pozitivan na Korona virus nakon testiranja, od čak 58 članova ekipe iz Solt Lejk Sitija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke