Nemir u taboru "ratnika", kako bez Karija?

Autor: Boban Filipović
četvrtak 29.03.2018.
23:22
Izvor: Sportske.net

Golden Stejt će u prvoj rundi biti oslabljen zbog povrede Stefa Karija, što će svakom od potencijalnih rivala sigurno biti veliki "vetar u leđa".

Beta/AP Photo/Tony Dejak
Beta/AP Photo/Tony Dejak

Povezane vesti

Sada je već izvesno da će 'Voriorsi' ući u doigravanje sa druge pozicije na Zapadu, ali verovatno do poslednjeg kola regualrnog dela sezone neće znati sa kim će deliti u četvrfinalu.

To će biti tim koji sezonu završi na sedmom mestu, kandidata za je mnogo, nije ni zahvalno baviti se kalkulacijama kada je situacija ovakava kakva jeste.

No, ko god da im dođe, aktuelni šampion će morati bez Stefa Karija. Njegova povreda je takva da on definitivno neće biti spreman u prvoj rundi plej-ofa.

"Možemo da dobijemo svakoga i bez Stefa." tvrdi trener Stiv Ker.

Međutim, pitanje je da li je Ker zaista ubeđen u to što je rekao ili je to pokušaj da skine pritisak sa svojih igrača.

Od potere za vodećim Hjustonom se odustalo zbog kadrovskih problema, Golden Stejt je izgubio tri od poslednje četiri utakmice, dve pred svojom publikom, istina izostajali su Kevin Durent, Klej Tompson i Drejmond Grin zbog sitnih povreda ili premora, ali evidentno je da ekipa nije na nivou kao u prethodnim sezonama.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Roj Kin 16
Friday, 30.03.2018
10:57

Rotacija im je užas, razumljivo je da izgube bez 4 igrača iz prve petorke, ovo govorim nevezano za to. Kao ekipa su bili bolji prije nego što je došao Durant, sad imaju ubitačnu prvu petorku, ali čim se povrijedi jedan od njih, a kamoli dvojica ili kao u prethodnim mečevima četvorica, mnogo su loši..

avatar
nenadnenad1234
Friday, 30.03.2018
15:36

Nabroj mi bilo koji tim u svetu koji moze igrati bez 4 igraca, ali ne bilo kojih, nego glavnih.

avatar
Roj Kin 16
Friday, 30.03.2018
16:09

Nema takvog tima. Nije ni poenta komentara da treba da pobjeđuju bez 4 igrača, ali oni i kad ostanu bez jednog od njih 4 su mnogo slabiji, posebno bez Karija, koji znači mnogo više od 30 poena po utakmici..

avatar
nenadnenad1234
Thursday, 29.03.2018
23:35

 U ta tri poraza sto nabrajate, nisu igrali Durant, Kari i Tomson, a u zadnja dva je odsustvovao i Drejmond Grin.