Nemoć Hornetsa u Njujorku!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 12.11.2023.
20:22
Izvor: Sportske.net

Dominacija Niksa u večerašnjem meču.

Beta/AP Photo/Adam Hunger
Beta/AP Photo/Adam Hunger

Povezane vesti

Večerašnji NBA program počeo je utakmicom u ''Medison Skver Gardenu'', gde su domaći Njujork Niksi rutinski savladali ekipu Šarlot Hornetsa rezultatom 129:107.

Niksi su tako potvrdili odličnu formu i upisali ukupno peti trijumf u devet odigranih mečeva, ujedno i treći uzastopni posle pobeda nad LA Klipersima i San Antonio Sparsima. Šarlot je istovremeno upisao šesti poraz, pa sada ima skor 3-6. 

Već je sam početak nagovestio u kom pravcu će ići ovaj meč. Niksi su poveli sa 7:0, a najviše što su gosti uspeli da urade u ovom meču jeste to što su nekoliko puta do kraja prve četvrtine uspevali da izjednače.

Hornetsi su se koliko-toliko dobro držali negde do sredine druge četvrtine, a onda je Njujork počeo da uvećava razliku i do kraja trećeg kvartala definitivno rešio pitanje pobednika.

Poslednja četvrtina je protekla u otaljavanju posla, Niksi su na kraju slavili sa 24 poena razlike, a maksimalno su imali i 29 poena prednosti tokom poslednje deonice.

Kanađanin Beret je sa 24 poena bio najefikasniji u ekipi Njujork Niksa, Rendl ga je pratio sa 23, a Branson je upisao 20 poena.

Kod gostiju, LaMelo Bol najbolji sa 32 poena, 7 skokova i 6 asistencija, Ričards je upisao 16 poena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke