Neočekivani Partizanov problem pred Madrid? Željko: ''Imamo lek i za to''

Autor: Darko Mitrović
petak 21.04.2023.
23:53
Izvor: Sportske.net

Protiv Reala to ne bi smelo da se ponovi.

Slobodan Sandić
Slobodan Sandić

Povezane vesti

Partizan je večeras u Podgorici uspeo da potvrdi prvo mesto pred plej-of AdmiraBet ABA lige, ali je do pobede nad domaćom ekipom Budućnosti došao posle velike borbe u dramatičnom finišu sa 83:82.

Osim što su crno-beli najpre prokockali 14 poena prednosti s kraja druge četvrtine, a onda i ''plus sedam'' na ulasku u finiš meča, navijače Partizana zabrinula je činjenica da su košarkaši crno-belih u ''Morači'' promašili čak 12 slobodnih bacanja. Ukupno su ih 30 izveli, a pogodili 18 puta.

Najviše promašaja imali su centri Partizana Matijas Lesor - pet promašaja iz 10 šuteva, kao i Alen Smailagić koji nije pogodio nijedno bacanje iz četiri pokušaja.

Naravno, to nije prošlo bez komentara trenera Željka Obradovića posle meča, ali je nagovestio i da će problem biti rešen do meča sa Realom u Madridu.

''To je, naravno, stvar koncentracije. Ako visoki igrači šutiraju kao Lesor 5/10 ili Smailagić 0/4, šta da se priča. Kada si na liniji slobodnih bacanja, a ne možeš da ubaciš penal... Ali, ima lek i za to, na treningu se rešava i zna se šta svaki promašaj znači. Tako, radićemo sigurno i na tome'', poručio je trener Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke