Neraskidiva veza - Fuenlabrada dočekuje Željka Obradovića!

Autor: Darko Mitrović
utorak 04.07.2023.
23:01
Izvor: Sportske.net

Važan događaj najavljen je za sredinu ovog meseca.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

I dok su njegovi igrači na zasluženom odmoru, trener Partizana Željko Obradović ne prestaje sa košarkaškim aktivnostima i tokom leta.

Pre svega se to odnosi na predavanja koja održava na košarkaškim klinikama širom Evrope, a najnovija je zakazana za 14. jul u španskoj Fuenlabradi, mestu koje budu najlepše uspomene i kod Obradovića, ali i kod svakog navijača Partizana koji pamti 1992. godinu i evropsku titulu crno-belih.

Za mlađe čitaoce napomena da je Partizan u Fuenlabradi igrao kao domaćin u sezoni u kojoj je osvojio titulu prvaka Evrope i bio je fantastično prihvaćen u tom predgrađu Madrida.

Šta se sada konkretno dešava u Fuenlabradi, detaljno je objasnio ''As'' u svom tekstu na ovu temu.

''Košarkaška fondacija Fuenlabrada i Univerzitet Rej Huan Karlos najavili su prvu Univerzitetsku košarkašku kliniku 'Željko Obradović' na kojoj će prestižni srpski trener biti u ulozi šefa kompletne postave govornika. Klinika će se održati 14, 15. i 16. jula u Fuenlabradi i registracija je sada otvorena.

Prvi govornik će biti Željko Obradović, najuspešniji evropski trener i usko povezan sa gradom Fuenlabradom kroz iskustva sa Partizanom. Zajedno sa Obradovićem, na otvaranju će učestvovati Antonio Martin, predsednik Asocijacije košarkaških klubova (ACB). Na programu su i istaknuta imena kao što su Hota Kuspinera, Luis Kasimiro, Serhio Lorenco Himenez, Migel A. Gomez, Ruben Portes, Enrike Alonso i Fernando Bermeho.

Polaznici će uživati u programu razgovora koji je namenjen košarkaškim trenerima, sportskim radnicima, studentima i svima onima koji žele da unaprede svoje veštine oko sporta i upravljanja ljudskim grupama. Pored toga, Univerzitet Rei Huan Carlos će dodeliti odgovarajući E.C.T.S. studentima koji iskoriste ovu Univerzitetsku kliniku kao što će im biti priznata odgovarajuća diploma'', piše ''As''.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke