Nerealna povreda Nikole Milutinova - Konačno Petrušev, ali PAO je našao hemiju!

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 22.01.2024.
21:31
Izvor: Sportske.net

Kakav peh za srpskog centra...

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Povezane vesti

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Olimpijakos sa 85:80 u derbiju 15. kola grčkog šampionata.

Da su pronašli hemiju i formu, izabranici Ergina Atamana pokazali su i večeras pošto su i drugi put u ovoj sezoni prvenstva Grčke uspeli da savladaju najomraženijeg rivala, ovaj put pred svojim navijačima.

Zaista je to bila jedna dramatična utakmica, onakva kakvu ova dva tima neretko i prirede. Ali, isto tako bila je i katastrofalna po Olimpijakos i Nikolu Milutinova koji se povredio na početku drugog poluvremena. 

Naime, on je proklizao na stopalo Kostasa Papanikolaua i doživeo uganuće zgloba leve noge zbog čega se momentalno našao na parketu i iznet je sa istog u bolovima. Ne izgleda dobro za sada i nekako deluje kao da bi Jorgos Barcokas odmah potpisao poraz samo da mu se ne povredi bitan igrač poput Milutinova koji blista u ovom delu sezone. Čak su i navijači Panatinaikosa ispratili srpskog centra aplauzima.


Panatinaikos je do pobede vodio dvojac u vidu Džerijana Granta koji je ubacio 19 poena, Marijus Grigonis je imao 18. A, s druge strane raduje izuzetna predstava Filipa Petruševa, najbolja otkako je potpisao za Olimpijakos. Bio je najefikasniji sa 18 postignutih poena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke