Nerealne glasine o oštroj kazni, Zvezda se ne obazire!

Autor: Darko Mitrović
utorak 24.05.2022.
15:12
Izvor: Sportske.net

Zvezda (ne) strepi od odluke disciplinskih organa.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Crvena zvezda je sinoć u ''Pioniru'' opravdala ulogu favorita i pobedom nad Cedevita Olimpijom u majstorici od 88:77 izborila plasman u finale plej-ofa AdmiralBet ABA lige, ali su završnicu ovog meča obeležile tenzije na terenu koje su se prenele i na tribine.

Nikola Kalinić je dolazio u sukobe sa Edom Murićem i Melvinom Edžamom, na kraju je i isključen, baš kao i Murić nešto ranije, a za to vreme su sa tribina ubacivani predmeti na parket, dok su neki navijači pokušali i da uđu na teren, nezadovoljni i ponašanjem gostujućih igrača, ali i nekim sudijskim odlukama.

Nema sumnje da su disciplinski organi evidentirali sva incidentna dešavanja u tim trenucima, pa se sada očekuje njihova reakcija. Zvezda svakako može da očekuje kaznu zbog ponašanja navijača, ali teško da bi ona mogla da bude drastična kao pre tri godine, posle one već ''čuvene'' pete utakmice finala plej-ofa protiv Budućnosti kada je bilo mnogo težih incidenata. Tada je Zvezda osvojila titulu, ali je narednu sezonu morala da počne pred praznim tribinama, bez pomoći navijača.

Tokom dana su se pojavila nezvanična nagađanja da postoji mogućnost da Zvezda počne finalnu seriju plej-ofa pred praznim tribinama, ali ta opcija se čini kao nerealna, pogotovo jer je Zvezda već objavila da pušta u prodaju karte za prve dve utakmice.

''Interesovanje za ove mečeve među Zvezdašima je ogromno, a tim povodom KK Crvena zvezda obaveštava javnost da prodaja pojedinačnih karata u 'paketu' za utakmice broj 1 i broj 2 u kojima je domaćin naš klub počinje u sredu od 12 časova u prostorijama sportskog društva Crvena zvezda (adresa: Ljutice Bogdana 1) i trajaće do 19 časova. Prodaja će se nastaviti i u četvrtak od 10 časova, kao i u petak – ali samo ako se do tog trenutka ne bude prodao sav raspoloživ kapacitet hale 'Aleksandar Nikolić'!

'Paket'  će moći da se kupi uz priloženu sezonsku ulaznicu i to jedna osoba (jedna sezonska) biće u prilici da kupi maksimalno dva paketa ulaznica!

Takođe napominjemo da svaki kupac uz sebe mora da priloži na uvid svoju sezonsku kartu (fotokopije i slike sezonskih karata neće biti uzimane u obzir, kao ni članske karte!)

Kupac će takođe biti u obavezi da priloži i svoj JMBG u skladu sa Zakonom o bezbednosti kojeg smo obavezni da se pridržavamo.

Klub podseća da u skladu sa propozicijama neće biti gostujućih navijača na utakmicama koje organizuje KK Crvena zvezda, a ujedno napominjemo da prodaje pojedinačnih karata za utakmicu u petak ili nedelju neće biti, već će svim Zvezdašima na raspolaganju biti 'paket' karata za prve dve utakmice i to po standardnim cenama za regionalno takmičenje'', navodi se na zvaničnom sajtu Crvene zvezde.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke