Nešto se ne uklapa - Kako ''višenedeljni pregovori'' kad je Sferopulos prošle nedelje uveravao da nema pregovora?

Autor: Darko Mitrović
sreda 23.10.2024.
19:30
Izvor: Sportske.net

Kako ovo da shvatimo?

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Filip Petrušev se iz Olimpijakosa vratio u Crvenu zvezdu i to je dobra vest i za njega, s obzirom da nije bio zadovoljan ulogom koju je imao u grčkom velikanu, i za Crvenu zvezdu koja je do daljnjeg ostala bez povređenog Bolomboja, kao i za njene navijače koji su čitavog leta izražavali želju da se reprezentativac Srbije vrati u redove srpskog i šampiona AdmiralBet ABA lige.

''Sportske'' su prošlog četvrtka prve objavile svoja saznanja da je Petrušev pred potpisom za Crvenu zvezdu, ali je istog dana trener crveno-belih Janis Sferopulos oštro demantovao te informacije, tvrdeći da se ne pregovara ni sa kim.

''Za nas je veoma čudno da sada kada imamo tri pobede neki novinari pišu stvari koje nisu istinite. Hvala Bogu da su oni manjina jer je veoma važno za profesionalnog novinara da bude precizan, a ne instruisan.

Mi ne verujemo u instruisano novinarstvo, hvala Bogu da je to manjina, kao što sam rekao, i da ne može da naudi vašoj profesiji. 

Ono što govorim, razumete me, ne dogovaramo se sa bilo kim, solidni smo kao tim i nastavljamo ovako“, rekao je Sferopolos.

Samo šest dana kasnije, Crvena zvezda je na zvaničnom klupskom sajtu pored ostalog objavila:

''KK Crvena zvezda je tako ostvario važnu pobedu i posle višenedeljnih pregovora angažovao igrača koji je imao izričitu želju da se vrati u naš klub!''

Imajući ovo u vidu, prošlonedeljna Sferopulosova ljutnja na novinare koji su pisali na ovu temu još više iznenađuje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke