Nestvarna Mega slomila Cedevita Olimpiju u paramarčad za polufinale AdmiralBet ABA lige!

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 21.04.2024.
22:11
Izvor: Sportske.net

Kakva sezona!

KK Cedevita Olimpija/Ales Fevzer
KK Cedevita Olimpija/Ales Fevzer

Povezane vesti

Košarkaši Mege plasirali su se u polufinale AdmiralBet ABA lige pošto su i u drugoj utakmici savladali Cedevita Olimpiju. Ovog puta, u Ljubljani je bilo 71:85.

Od ekipe koja je u jednom momentu delovala nesnađeno, do tima koji će igrati u polufinalu AdmiralBet ABA lige.

Mlad sastav sjajnog trenera Marka Baraća je u dva meča izbacio Cedevita Olimpiju koja će ovu sezonu dobro morati da analizira jer sve što je uprava uradila, od selekcije i odabira trenera bilo je nedovoljno kvalitetno da ih vidimo u završnici.

Mega je odigrala odlično u oba meča, a svakako da im je pomoglo i to što su poneki igrači slovenačkog sastava bili potpuno indisponirani. Konkretno, Jaka Blažič je večeras šutirao 0/9 za tri što je najveći broj upućenih šuteva bez pogotka ikada u doigravanju AdmiralBet ABA lige.

Tim Marka Baraća je u poslednjoj deonici bio značajno bolji. Tada su ih Miljenović i Milijašević povukli ka pobedi svojim poenima.

Stevan Miljenović je ubacio 20 poena, a imao je i pet poena i četiri asistencije. Takođe 20 je ubacio Nikola Đurišić. U Cedevita Olimpiji, 15 je ubacio Džouns.

Mega će na pobednika dvoboja SC Derbi - Crvena zvezda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DRUG OSTOJA
Monday, 22.04.2024
03:14

Svaka čast Mišku na odabiru igrača i trenera! Više je uradio za srpsku košarku u poslednjih 10 godina nego Zvezda i partizan zajedno.