Netsi dovode još jednog NBA šampiona?

Autor: Nikola Miloradović
sreda 13.11.2019.
20:54
Izvor: Sportske.net

Napravili su velike stvari minulog leta, ali izgleda da će morati da sačekaju Durenta za velike rezultate.

Color China Photo via AP
Color China Photo via AP

Povezane vesti

Bruklin Netsi su napravili sjajan posao tokom leta, u svoje redove su doveli Kajrija Irvinga, Kevina Durenta i DeAndre Džordana.

Utisak je da su napravili odličnu ekipu, ali slab početak sezone (4-6) ukazuje na to da će najverovatnije morati da sačekaju Durenta za veće stvari.

Kej Di se vratio treninzima, videćemo kada će se vratiti i na parket, prve prognoze su bile da će propustiti čitavu sezonu.

Bilo kako bilo, svesni su u Bruklinu i da sa Kajrijem Irvingom i Džordanom u rosteru moraju bolje, pa su rešili da se dodatno pojačaju.

Kako prenosi Adrijan Vojnarovski, ugovor će sa Netsima potpisati bivši bek Njujork Niksa, Klivlend Kavalirsa, Sakramenta i Hjustona Iman Šampert.

On je u periodu od tri godine branio boje ekipe iz Ohaja zajedno sa Irvingom, osvojili su u prsten 2016. godine, pa će sada ponovo sarađivati.

Neće Šampert napraviti veliku razliku, ali će svojim iskustvom biti od pomoći ekipi i definitivno će pomoći Irvingu da se što bolje privikne na novu sredinu.

Netsi imaju pravo da ga potpišu praktično kao 16. igrača, sve dok ne istekne suspenzija bivšem košarkašu Denvera Vilsonu Čendleru, što se očekuje sredinom decembra.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke