Neverovatne stvari se dešavaju Partizanu, još jedna loša vest!

Autor: Darko Mitrović
subota 29.05.2021.
20:48
Izvor: Sportske.net, Sportklub

Košmarna sezona za crno-bele!

BETAPHOTO/Partizan NIS/Dragana Stjepanovic/DS
BETAPHOTO/Partizan NIS/Dragana Stjepanovic/DS

Povezane vesti

Partizan je večeras uspeo da bez većih problema izbori plasman u polufinale Košarkaške lige Srbije, oba puta je bio bolji od zemunske Mladosti, ali posle večerašnjeg meča trener Aca Matović ima novi kadrovski problem u ekipi.

Najnovije pojačanje Partizana, Amerikanac Trej Dreksel večeras je na terenu proveo samo pet minuta, jer je doživeo povredu prsta koja se ispostavila kao ozbiljnija. 'Sportklub' večeras prenosi da je Dreksel doživeo prelom dva prsta i da je za njega sezona praktično završena posle samo dve takmičarske utakmice u dresu Partizana!

Ovo je samo nastavak dugog niza kadrovskih problema koje su crno-beli imali ove sezone. U nekoliko navrata, čak i kada nisu imali jak ritam utakmica, košarkaši Partizana doživljavali su povrede - od Mozlija, Jaramaza, preko Dangubića, Zagorca, do Tomasa, Mike, Pejdža...

Iako su imali nešto dužu pauzu po završetku ABA lige, crno-beli su i u KLS ušli nekompletni, bez Tomasa i Pejdža zbog povreda, a Mozli je zbog privatnih problema morao da otputuje u Ameriju i za njega je, kao i za Dreksela, sezona okončana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke