Neverovatno - Budućnost bez trenera i sa samo DVOJICOM igrača pod ugovorom!?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 10.07.2022.
16:48
Izvor: Sportske.net

I dalje nema nagoveštaja kada će početi sa dovođenjem pojačanja.

KK Budućnost VOLI
KK Budućnost VOLI

Povezane vesti

Podgorička Budućnost nije uspela da u AdmiralBet ABA ligi prošle sezone stigne dalje od polufinala, mnogo im je nedostajao i povređeni Vili Rid, ali je makar u crnogorskom šampionatu ostvarila cilj i novom titulom uspešno završila sezonu.

Međutim, odmah posle toga počelo je pravo rasulo u timu. Trener Aleksandar Džikić je otišao u Hapoel iz Jerusalima, Kendrik Peri u špansku Unikahu, Filip Barović u rumunski Rapid, a Vladimir Micov je danas ozvaničio kraj svoje igračke karijere. Međutim, većini ostalih igrača su istekli ugovori, pa je tako na zvaničnom sajtu Evrokupa osvanuo trenutni sastav Budućnosti u kom su samo dvojica igrača pod ugovorom sa podgoričkim klubom! 

To su bek Igor Drobnjak i krilni igrač Edin Atić. To znači da su slobodni u izboru nove sredine Džastin Kobs, DJ Sili, Suad Šehović, Petar Popović, Danilo Nikolić, Donatas Tarolis, Zoran Nikolić, Vili Rid, Marko Jagodić-Kuridža.

Naravno, nije nemoguće da neko od njih obnovi saradnju sa klubom i ostane i naredne sezone, ali za sada nema nagoveštaja po tom pitanju. Pre svega, čeka se novi trener, a onda i dovođenje pojačanja, ali veliko je pitanje kakve će ovog leta biti finansijske mogućnosti crnogorskog šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke