Neverovatno - Španci pišu o ''brutalnoj ponudi Partizana za Džanana Musu?!''

Autor: Darko Mitrović
petak 02.02.2024.
00:14
Izvor: Sportske.net

''Bombastična'' informacija iz Španije, čini se i nerealna u ovom trenutku.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

I dok Partizanov tim pokušava da se vrati u formu, posle poraza od Crvene zvezde i Monaka, uz grčevitu borbu za jedno od mesta koja vode u plej-in, pojedini španski mediji već pišu o navodnoj nameri čelnika Partizana da na leto angažuju jednog od najboljih košarkaša Real Madrida i reprezentativca Bosne i Hercegovine, Džanana Musu?!

Na tu temu piše španski portal ''Defensa Central'', blizak kraljevskom klubu, a sve je ''začinjeno'' velikim brojkama koje deluju nerealno u ovom momentu.

Povod za priču o Musi bila je činjenica da mu ističe ugovor sa Realom na kraju sezone, pa već sada na njegovu adresu počinju da stižu različite ponude.

Pre svega od madridskog kluba koji želi da zadrži odličnog košarkaša.

''Trenutno je plata igrača 1.000.000 evra neto godišnje, iznos koji real Madrid namerava da poveća do 1.3 miliona, uz novi ugovor od tri ili četiri godine'', piše pomenuti portal. 

A onda, odjednom se u priči pojavljuje - Partizan?!

Screenshot/Defensa Central

''Neće biti lako: igrač ima brutalnu ponudu Obradovićevog Partizana.

Srpski klub je spreman da na Musin sto stavi ponudu za ugovor na tri godine i ukupno 6 miliona evra neto, odnosno 2 miliona neto po sezoni (?!), oko 700.000 evra više od onoga što mu Real Madrid nudi da obnovi ugovor.

Trenutno nema odgovora od Muse. Prija mu interesovanje Partizana, ponuda koja mu je stigla ogromna i ona ga je iznenadila, ali mu se ne žuri. Njegov prioritet, kažu ljudi oko njega, i dalje je obnavljanje ugovora sa Real Madridom'', piše ''Defensa Central''.

Dakle, na kraju se ipak došlo do realnije opcije.

A, osim pomenute neverovatne sume, zašto još Musin transfer u Partizan za sada nije realan? Jedan od razloga je što ovaj igrač sarađuje sa menadžerom Miškom Ražnatovićem, sa kojim su crno-beli prekinuli saradnju posle ''slučaja Madar'' prošlog leta, a takođe i što se još uvek ne zna kako će izgledati Evroliga sledeće sezone i da li će Partizan uopšte uspeti da zadrži svoje mesto u eliti, u svetlu najava da će klub iz Dubaija biti uključen u elitno evropsko takmičenje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke