Nevolja za Vasu, neprevda za Petruševa - Efes pao u Tatarstanu!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 30.12.2021.
18:42
Izvor: Sportske.net

Uniks prejak za oslabljeni Efes.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Aktuelni šampion Evrope je doživeo novi poraz u Evroligi, ovoga puta na veoma teškom gostovanju Uniksu iz Kazanja - 75:67.

Ekipa Velimira Perasovića je uspela da stigne do 11. pobede u Evroligi i dokazala je da bi mogla vrlo lako da igra i samu završnicu ovog takmičenja ukoliko nastavi sa ovako dobrim partijama.

Neko će reći da je sve rešeno u prvoj deonici. Tada je viđena neverovatna serija domaćih od 17:0, poveli su upravo tim rezultatom, a gosti su se kasno probudili.

Prišao je Efes na 31:30 u jednom trenutku druge deonice, ali je to bilo sve od njih, brzo smo videli novu seriju od 7:0 za domaće i do kraja utakmice prednost nije bila ispuštena.

Nije pomogla ni serija od 6:0 u korist Efesa u poslednjih par minuta meča, Uniks je već bio nadomak pobede što je i iskoristio.

Džon Braun najefikasniji sa 20 poena kod domaćina, Voroncevič je imao 12, ostali su bili jednocifreni, Hezonja je imao 9 poena i 9 skokova. Kod poraženih Larkin 17, Danston 15.

Vasa Micić je povredio skočni zglob prilikom zagrevanja za meč protiv Uniksa, na kraju nije ni igrao. Petrušev nije odigrao ni minut, svega 29 sekundi. Iz Efesa je izostao i Kruno Simon.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke