Ni Prepelič ne pomaže, Cedevita Olimpija na 0-5

Autor: Darko Mitrović
utorak 31.10.2023.
20:38
Izvor: Sportske.net

Još jedna razočaravajuća sezona za Ljubljančane u Evrokupu.

AdmiralBet ABA liga/Cedevita Olimpija/Ales Fevzer
AdmiralBet ABA liga/Cedevita Olimpija/Ales Fevzer

Povezane vesti

Promenio se i trener ovog leta, nedavno je stiglo i veliko pojačanje poput iskusnog Klemena Prepeliča, vratio se i Jaka Blažič, ali Cedevita Olimpija i dalje ne uspeva da napravi bilo kakav napredak u Evrokupu.

I ne samo to, nego ređa poraz za porazom, a najnoviji, peti u isto toliko odigranih mečeva u Grupi A doživela je večeras na svom terenu od ekipe Vulvsa iz Litvanije.

Litvanski predstavnik je slavio sa 86:78, što mu je druga pobeda u četiri odigrane utakmice, a Cedevita Olimpija je sada na 0-5, bez nagoveštaja da bi taj učinak mogla značajnije da popravi u narednom periodu.

Gosti su već tokom prvog poluvremena obavili veliki posao i stekli ubedljivu prednost. Bilo je 48:35 za Vulvse na poluvremenu, da bi Ljubljančani u nastavku uspeli da se približe na poen zaostatka, 67:68 sredinom poslednje deonice, ali je preokret izostao.

Sulajmon je sa 22 poena i 7 asistencija bio najbolji u pobedničkoj ekipi, a Cedevita Olimpiju su predvodili Amadu Sou sa po 13 poena i skokova, Klemen Prepelič sa 13 poena i osam asistencija i Karlo Matković sa 13 poena i 6 skokova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke