Ni u Zvezdi ne sede skrštenih ruku, stiže veliko ime?

Autor: Darko Mitrović
petak 25.06.2021.
23:30
Izvor: Sportske.net

Da li će sledeća sezona biti najspektakularnija kod nas u ovom veku?

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Partizan je danas potvrdio povratak Željka Obradovića, sada se očekuje da formira i ekipu u skladu sa renomeom trenera, a za to vreme u Zvezdi su već počeli sa formiranjem tima za sledeću sezonu.

Nikola Ivanović i Luka Mitrović su angažovani iz podgoričke Budućnosti, u suprotnom smeru je otišao Marko Jagodić-Kuridža, Džordan Lojd je novi član Zenita, a ono što je sada neizvesno jeste hoće li Kori Volden, Lendri Noko i Lengston Hol ostati i naredne sezone u Zvezdi, s obzirom na interesovanja iz inostranstva.

Poslednja informacija je da se Bajern interesuje za Noka, ali izgleda da Zvezda već ima spreman plan ako snažni centar ode u Minhen.

Prema saznanjima italijanskog novinara Matea Andreanija, Zvezda je zainteresovana za 35-godišnjeg Otela Hantera koji je pre dve godine bio šampion Evrope sa CSKA! On se potom preselio u Makabi iz Tel Aviva, a ovog leta će ponovo promeniti sredinu, pošto se i zvanično rastao sa ''Ponosom Izraela''. Osim Zvezde, zainteresovani su i Panatinaikos i francuski Asvel.

Otelo Hanter zaista ima bogatu karijeru u Evropi, s obzirom da je pre Makabija i CSKA nastupao i za Real, Olimpijakos, Sijenu, a kao mlad igrač bio je član i NBA ligaša Atlante Houksa, u periodu od 2008. do 2010.

Na rasplet ove priče ćemo još sačekati, ali pre svega treba videti da li će Lendri Noko zaista otići u Bajern...


*


*

*

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke