Ni Žoc, ni Duda, ni Pešić - Nemanja Bjelica: "Nikada nisam imao trenera kao što je Stiv Ker"

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 17.04.2022.
13:35
Izvor: Sportske.net

Njegovi Vorirosi su prošle noći savladali Denver Nagetse u prvoj utakmici plej-ofa.

AP Photo/Jed Jacobsohn
AP Photo/Jed Jacobsohn

Povezane vesti

Srpski košarkaš iz redova Golden Stejt Voriorsa Nemanja Bjelica rekao je da je Stiv Ker najbolji trener sa kojim je radio u dosadašnjoj karijeri.

Lista trenera koji su učili Nemanju Bjelicu zanatom je poduža i reč je o proslavljenim imenima evropske košarke. Tu su Duda Ivković, Željko Obradović, Svetislav Pešić i mnogi drugi, ipak, prema njegovim tvrdnjama Stiv Ker je poseban.

"Nikada nisam imao trenera kao što je Stiv. On je pre svega jedna odlična osoba, jedan odličan trener. Daje vam veliko samopouzdanje. Ako vas trener tretira kao ljudsko biće i veruje u vas onda je to ogromna stvar i ja imam veliko poštovanje za njega".

Potom je od strane američkih medija upitan da prokomentariše Nikolu Jokića.

"Pokušavaću i dalje da mu otežam da poentira što je više moguće, kao što sam i do sada radio, ali on je MVP lige i mnogo je teško igrati protiv njega", uverava Bjelica.

Njegov reprezentativni drug Bogdan Bogdanović imaće težak izazov sa svojom Atlantom protiv Majamija. AdmiralBet je spremio specijal za vas. Može li Bogdan da pogodi više od tri trojke na utakmici sa Hitima? Kvota je 1.70 za tako nešto, a ukoliko smatrate da ipak ne može, možete da zaradite duplo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke