Nije gotovo - Nastavlja se serija transfera Filipa Petruševa u NBA ligi!?

Autor: Darko Mitrović
sreda 01.11.2023.
22:17
Izvor: Sportske.net

A danas su mu poželeli dobrodošlicu.

AP Photo/Rick Bowmer
AP Photo/Rick Bowmer

Povezane vesti

Iako je posle današnjeg oglašavanja LA Klipersa na društvenim mrežama izgledalo da bi naš reprezentativac Filip Petrušev mogao da karijeru nastavi u njihovim redovima, to se možda i promeni već narednih dana.

Podsetimo, Petrušev je ovog leta započeo svoju NBA karijeru u Filadelfiji, ali je pre par dana u sklopu trejda Džejmsa Hardena završio zajedno sa njim u LA Klipersima koji su tokom popodneva i jednom i drugom, kao i Pi Džej Takeru zvanično poželeli dobrodošlicu.

Ali, samo nekoliko sati kasnije na Tviteru se oglasio novinar ESPN-a Adrijan Vojnarovski koji je najavio novi trejd Petruševa, i to u Sakramento Kingse!

Pomenuti izvor navodi da će Klipersi trejdovati Petruševa, uz određenu sumu novca u Sakramento Kingse koji su sada ''dobili priliku da procene da li Petrušev ima budućnost sa njima''.

Inače, Petrušev bi trebalo da zaradi 1.1 milion dolara ove sezone, od čega je 560.000 zagarantovanih, a preostali iznos će biti zagarantovan ako i dalje bude na spisku 7. januara naredne godine. Njegova plata bi naredne sezone trebalo da bude 1.9 miliona dolara, preenosi ESPN.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke