NIJE POZAJMICA - Zvezda se oglasila zvaničnim saopštenjem u vezi Micića!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 27.12.2015.
16:02
Izvor: Sportske.net

Zbog raznih komentara u vezi vesti da je Vasilije Micić potpisao ugovor o pozajmici sa Crvenom zvezdom, oglasio se srpski šampion zvaničnim saopštenjem.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Vasilije Micić je stigao u Zvezdu, ali je njegov dolazak izazvao gomilu komentara na društvenim mrežama zbog informacije da je . Tim povodom oglasili su se iz uprave Zvezde zvaničnim saopštenjem.

Saopštenje koje je napisao Nebojša Čović vam prenosimo u celosti:

"Dolazak Vasilija Micića u Crvenu zvezdu Telekom, zapravo predstavlja povratak u njegov matični klub. Radi se o interesantnom i značajnom projektu, kako za Crvenu zvezdu, tako i za srpsku košarku, imajući u vidu da je Micić izuzetno talentovan igrač reprezentativnog formata. Sticaj raznih okolnosti ga je doveo u situaciju da je u bliskoj prošlosti, malo igrao i dobijao malo šansi, što u Crvenoj zvezdi neće biti slučaj.

Takođe, u Beogradu i crveno-belom dresu će moći da igra i TOP 16 Evrolige, što ranije takođe nije bio slučaj. Priča oko pozajmice, koja se pojavljuje u pojedinim inostranim medijima, treba da bude protumačena samo na jedan način - kao pokušaj pravdanja velikih ulaganja u igrača Vasilija Micića.

Naša strategija i klupska politika godinama je dobro poznata. Oni koji je i pored toga i nakon 4 godine ne razumeju, teško da možemo da pomognemo
" rekao je povodom brojnih spekulacija, Predsednik kluba Nebojša Čović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
indija durot
Sunday, 27.12.2015
23:17

Ako je njegova izjava tacna da je dosao u Zvezdu samo da skupi minutazu, i da se vraca u Bayern treba mu zvizdati svaki provedeni minut na parketu..Treba da ga je sramota,naravno ako je uopste to izjavio.

avatar
Урош ДС Стефановић
Sunday, 27.12.2015
18:05

A sto je izjavio da je dosao u Zvezdu samo da skupi minutazu, pa se vraca u Bayern? Nek skuplja minutazu u evrokupu sa Bayernom.

avatar
nikoletina bursac
Sunday, 27.12.2015
17:54

U 4 godine dugoj istoriji... Sve je receno...

avatar
Урош ДС Стефановић
Sunday, 27.12.2015
18:06

Uopste nije ta tema, nzm sta trazis u ovoj vesti ako si pristalica partizana i nemas nista pametno da kazes? Prica se o Micicu ne o istoriji. .

avatar
Amar Zornic
Sunday, 27.12.2015
17:23

Bravo Covicu legendo!!