Nije samo Lesor, Partizan bi da "ukrade" Zvezdi još jedno pojačanje?!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 01.01.2022.
18:23
Izvor: Sportske.net

Zvezda se povezivala sa njim ove sezone, videćemo da li će završiti u Partizanu jer je sada i transfer među crno-bele opcija.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Kako javlja grčki "Totalbasket", Partizan je zainteresovan za Alerika Frimena.

Košarkaš Bursaspora je ove sezone odličan strelac, beleži 18,4 poena u proseku u Evrokupu, odličan je šuter i mogao bi dosta da pomogne Željku Obradoviću u ostvarivanju ovosezonskih ciljeva.

Sa druge strane, ovaj košarkaš se povezivao sa Crvenom zvezdom početkom ove sezone, ali od transfera očigledno nije bilo ništa.

Partizan navodno samo razmatra potpisivanje ovog košarkaša kog trenira Dušan Alimpijević, nekadašnji trener Crvene zvezde.

Ima 27 godina, igra na poziciji beka šutera, a tokom karijere je igrao za Albu Fehervar, Bursu, Šenžen, ASVEL i Kingdao.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Sunday, 02.01.2022
01:52

Više bih voleo da vratimo Pecarskog nego da kupimo Lesora. Koprivica i Pecarski će za 2, 3 godine, ako se ništa glupo ne desi biti stubovi reprezentacije... ako im se da prostora i ako budu radili sa Obradovićem. Pritom, ne mislim na nekakav rizik, naravno da je rezultat u prvom planu. Ali obojica imaju i talenat i volju.