Nije samo Panter - Barsa ''zagrizla'' i za bivšeg centra Mege!?

Autor: Darko Mitrović
subota 24.06.2023.
21:20
Izvor: Sportske.net

Sada je već sazreo u igrača sa značajnim iskustvom, iako je još uvek vrlo mlad.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

Povezane vesti

Kao i u Realu, i u Barseloni će doći do mnogo promena u igračkom kadru tokom ovog leta, a ono što je izazvalo najveću pažnju jeste odluka čelnika kluba da ne nastave saradnju sa svojom prvom zvezdom Nikolom Mirotićem.

Takođe, ugovori su istekli Sertaču Šanliju, Kajlu Kjuriku, Majku Tobiju, ali se uporedo radi i na njihovim alternativama za sledeću sezonu.

Španski portal ''Enčestando'' danas otkriva da je jedan od igrača koje Barselona želi da dovede i 22-godišnji poljski centar Aleksander Olek Balcerovski, koji je član Gran Kanarije, a koga se odlično sećamo i iz sezone 2021/22, kada je igrao na pozajmici u Megi.

U međuvremenu je prošle godine igrao i za reprezentaciju Poljske na Evropskom prvenstvu, a ove sezone je u dresu Gran Kanarije igrao i u Evrokupu, gde je ostvario učinak od 8.6 poena, 3.8 skokova i jednu blokadu po utakmici.

Visok je 219cm, a pomenuti portal ističe i njegovu sposobnost da pogađa sa distance i navodno bi Balcerovski mogao da bude zamena za Šanlija.

Za to vreme, Barselona je u trci sa Panatinaikosom, a prema nekim informacijama i sa Realom za potpis Partizanovog kapitena Kevina Pantera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke