Nije samo Teo, Virtus dodatno oslabljen protiv Zvezde?

Autor: Darko Mitrović
sreda 30.11.2022.
18:51
Izvor: Sportske.net

Doduše, neće ni Zvezda biti kompletna.

@Virtusbo/Twitter
@Virtusbo/Twitter

Povezane vesti

Crvena zvezda se nalazi u seriji sjajnih rezultata od dolaska novog šefa struke Duška Ivanovića, pod čijim vođstvom je Zvezda vezala tri uzastopne pobede u Evroligi, uz još dva trijumfa u AdmiralBet ABA ligi.

Nareddni Zvezdin rival u petak će biti italijanski Virtus, taj meč će se igrati u okviru 11. kola Evrolige i ukoliko trijumfuje Zvezda će imati skor 5-6 i tako se dodatno približiti plasmanu među osam najboljih, bez obzira na vro loš početak sezone.

Posao Ivanovićevom timu u petak će biti olakšan neigranjem plejmejkera Miloša Teodosića, koji je zbog incidenta sa sudijom Javorom u prošlom kolu zaradio suspenziju, a osim njega trener Serđi Skariolo najverovatnije neće moći da računa ni na još jednog velikog aduta, a to je gruzijski reprezentativac Tornike Šengelija.

Gruzijac je poslednji meč odigrao 14. novembra, u porazu Gruzije od Italije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, ali je zatim doživeo povredu skočnog zgloba i propustio je već pet utakmica, što u Evroligi, što u italijanskom šampionatu.

Njegov oporavak je pri kraju, a tek uoči utakmice u Beogradu znaće se da li će Šengelija konačno moći da se vrati na teren.

Kako rekosmo, neće ni Crvena zvezda biti kompletna, jer se u duelu sa Partizanom povredio Nikola Ivanović koji je polomio rebro posle sudara sa Zekom Ledejom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke