Nije sve ni u ''tripl-dablu'', Jokić je sinoć zaslužio kritike, evo šta mu trener zamera!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 12.04.2021.
17:55
Izvor: Sportske.net

Ovoga puta je bio najslabiji u ključnim trenucima.

Beta/AP Photo/David Zalubowski
Beta/AP Photo/David Zalubowski

Povezane vesti

Denver Nagetsi su sinoć doživeli ubedljiv poraz na svom terenu od Boston Seltiksa rezultatom 105:87, pre svega zahvaljujući očajnoj igri u poslednjem kvartalu, kada nisu uspevali da dođu do protivničkog koša.

Nikola Jokić je ponovo ostvario ''tripl-dabl'' učinak, ovoga puta 17 poena, 11 asistencija i 10 skokova, ali te brojke ne pokazuju da je Jokić u poslednjoj četvrtini potpuno ispao iz ritma. Tome su, donekle, doprinele i pojedine sudijske odluke, ali Jokić je bio previše nervozan, što se odrazilo i na greške koje je napravio u periodu kada su Seltiksi od minimalnog vođstva za tili čas stigli do petnaestak poena razlike i rešili meč u svoju korist.

Posle utakmice, naš košarkaš je zbog toga pretrpeo i kritike od strane trenera Majka Melouna, koji mu je zamerio prečeste i nepotrebne dijaloge sa sudijama.

''On se mnogo nervira jer mu sudije ne sviraju faulove, ali to ne sme da ga odvrati od obaveza koje ima na terenu. Mora da se skoncentriše i prestane da kuka. Mora da bude bolji'', naglasio je Meloun.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke